JJ Social Slider

U bevindt zich hier: HomepageWhatsapp groep
home-klein


 

Whatsapp groep

Het buurtpreventieteam heeft een whatsapp-groep opgericht voor de buurt Maandereng.WhatsappDe redenen hiervoor zijn divers.
Het buurtpreventieteam heeft niet genoeg capaciteit om de gehele week te surveilleren in de wijk(dit ten treure, het uitgangspunt is uiteindelijk dat wel te bereiken) Op de dagen dat we dus niet lopen stellen jullie als burger de hulpdiensten in staat bij verdachte omstandigheden te surveilleren, ook is het handig voor als we wel lopen. Zo krijgen we actueel mee wat er gaande is in de wijk op de momenten dat we in een andere straat dan een bijzonderheid aan het surveilleren zijn.

U loopt dus niet actief mee met het team maar u stelt hun, de hulpdiensten en uw medebewoner wel in de gelegenheid belangrijke punten te constateren en actie te ondernemen. Toch hopen we dat we u voldoende motiveren om ook lid te worden van het team en mee te surveilleren door de wijk.

Nog even de voordelige punten op een rij:

  • Het geeft u een goed gevoel iets te kunnen doen voor uzelf en uw medemens
  • Het helpt het buurtpreventieteam op sommige momenten gerichter te kijken naar wijkproblematiek tijdens surveillance en daarbuiten
  • Het helpt de hulpdiensten sneller en directer te handelen bij verdachte situaties.

 

Whatsapp groep BPT Ede Maandereng

Door de komst van buurtpreventieteam Ede – Maandereng is het aantal inbraken aardig teruggenomen, maar dit kan nog beter.

In overleg met Gemeente Ede en de wijkagent is het BPT gestart met een Whatsapp-groep voor de Maandereng om samen met de bewoners de inbraakcijfers nog verder terug te dringen.

Wilt u als bewoner van de Maandereng helpen om de wijk veilig te houden en de inbraakcijfers terug te dringen? Lees eerst de spelregels en meldt je dan aan via onderstaand online aanmeldformulier.

 

Aanmeldformulier voor opname in de Whatsapp groep Buurtpreventieteam Ede Maandereng.

pdf-icon Lees hier de spelregels voor de Whatsapp groep.

 

Belangrijke nummers